Nieuws 

Actueel nieuws is te vinden op onderstaande pagina('s)

Nieuws 2024

Groot aantal participanten dragen de 6e editie van het Art Nouveau Festijn, Den Haag rond 1900 

Het aantal participanten (personen, organisaties, bedrijven) overtreft dit jaar alle vorige edities. Dankzij hun medewerking kunnen wij als organisator van het festijn een breed pallet van activiteiten aanbieden. Deze participanten zijn (op willekeurige volgorde: De Haagse Salon, Laurier Design, Het Ruijtenhuis, Fa. J. Hoogeveen & Co., Meubelmakerij Moesman, Menno van der Meer, Museum Van Kleef, Willemsvaart, Grafische Werkplaats Den Haag, St. Haags Industrieel Erfgoed/SHIE, Anne Marie Boorsma, Max Put, Huis van het Boek, Hendrick de Keyser monumenten, Glasatelier Columbus, Feest der Poëzie, HaagsPianoHuisArtifex, Birthe Weijkamp en Nikki Liem e.a., InAnOtherTime.com, Louis Couperus Genootschap, C’est la Vie Ceramics en Museum Beeld en Geluid.

Nieuws 2023

Radio-interview met Simon Mulder over het Art Nouveau Festijn op Radio West (za. 10 juni 2023)

 Op Radio West wordt op zaterdaochtend het programma "UIT" gepresenteerd door Rogier van der Zande. "UIT" behandelt uitgaanstips voor het betreffende weekend. Op zaterdag 10 juni werd Simon Mulder geïntervieuwd over het programma van ons evenement 'Art Nouveau Festijn, Den Haag rond 1900'.
Het intervieuw is te beluisteren via onderstaande link.

Art Nouveau Festijn - Den Haag rond 1900 in het programma 'FF Buurten' (RegioTV infothuis, 8 juni 2023) 

Fred Zuiderwijk kwam voor zijn gelijknamige televisieprogramma 'FF Buurten' bij ons om te horen wat het Art Nouveau Festijn - Den Haag rond 1900 nou precies inhield. Op een gepaste locatie: De Haagse Salon.

Nieuws 2023

Artikel in krant Den Haag Centraal

In de uitgave van donderdag 1 juni 2023 staat een interview met Simon Mulder en Rob van Kan over het programma van het 'Art Nouveau Festijn - Den Haag rond 1900' dat dit jaar voor de 5e georganiseerd wordt. Het artikel werd geschreven door Margreet Hofland. Foto's van Arjen Verduijn en Menno van der Meer

Artikel in De Segbroeker

In de uitgave van 24 mei 2023 in De Segbroeker staat een groot interview met de organisatoren van het Art Nouveau Festijn - Den Haag rond 1900, Simon Mulder van Feest der Poëzie en Rob van Kan van Art Nouveau Cadeau. Een artikel geschreven door Sophia van Tol. 

Grote belangstelling voor Art Nouveau-wandeling Statenkwartier

Op zaterdag 10 juni stonden twee Art Nouveau-wandelingen in het Statenkwartier ingepland die snel uitverkocht waren. Daarom is er een extra wandeling toegevoegd aan het programma op zondag 11 juni. 
Update 28 mei: ook deze wandeling is (al weer) uitverkocht.